19 Ιανουαρίου 2013
Ειδήσεις
Μια απάντηση σε αυτούς που δεν ξέρουν
Το ακούσαμε και αυτό. Διαμαρτύρονται για το μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ που λαμβάνουν οι ΔΕΗτζήδες.

Παίρνουν κλασικά την χειρότερη περίπτωση. Ξεκινούν από τον Διευθυντή επικοινωνίας της ΔΕΗ. Ο οποίος πληρώνει (ως εργαζόμενος στην ΔΕΗ) 22 ευρώ τον μήνα για την όποια κατανάλωση ρεύματος στο σπίτι του (ακόμα και για κατανάλωση μικρότερη των 22 ευρώ).

 

 

Από όλο λοιπόν το τσουβάλι των εργαζομένων της ΔΕΗ, διαλέγουν, απλά για να κάνουν την εικόνα της επιχείρησης χειρότερη, τον διευθυντή! Και να ρωτήσω. Γιατί δεν διαμαρτύρονται για τον εργαζόμενο των ορυχείων που πληρώνει 22 ευρώ για το ρεύμα που ο ίδιος παράγει με τα χέρια του, με τον κόπο του, με τον ιδρώτα του, ρισκάροντας την ζωή του, εισπνέοντας νύχτα και μέρα τον ραδιενεργό, καρκινογόνο και θανατηφόρο λιγνίτη;

 

 

Δηλαδή θα ήταν φυσιολογικό να φτιάχνω μια καρέκλα με τα χέρια μου και να κοστίζει και για μένα όσο και για οποιοδήποτε άλλο; Πριν διαμαρτυρηθούμε για τις αυξήσεις της ΔΕΗ, ας μάθουμε πρώτα ότι ακόμα και με τις τελευταίες, το κόστος του ρεύματος είναι από τα φτηνότερα σε όλη την Ευρώπη. (Όποιος δεν πιστεύει, ψάχνει.)

 

 

Ο ελληνικός λαός πινάει και ταλαιπωρείται γιατί δεν ξέρει να ψηφίζει όχι γιατί η ΔΕΗ του παρέχει ακριβό ρεύμα. Απεναντίας.

 

 

Οπότε πριν αρχίσουμε να μιλάμε και να κατηγορούμε τον οποιονδήποτε, ας διαβάσουμε πρώτα:


Οι διαφημίσεις της ΔΕΗ

 

11 ελληνικές εταιρείες στη λίστα με τις 2.000 ισχυρότερες του πλανήτη

 

Το πάρτυ που ετοιμάζεται στο σώμα της Δ.Ε.Η.

 

 

Ας κατευθύνουμε την οργή μας, εκεί που πρέπει (βλέπε Βουλή) και όχι στις αυξήσεις της ΔΕΗ που είναι αναγκαίες για την βιωσιμότητα της επιχείρησης.

 

 

Και πριν ανοίξετε το στόμα σας, ελάτε μια βόλτα από την Δυτική Μακεδονία. Αν έχετε τα κότσια. Να σας κεράσουμε λίγο τέφρα, σε κάποιο κίτρινο ξημέρωμα, να δείτε μαύρες μυξούλες να βγαίνουν από τα δικά σας πνευμόνια. Μετά ασχοληθείτε με τα προνόμια του 0,00001% του προσωπικού της ΔΕΗ (βλέπε διευθυντές)

 

 

Αγαπημένα μου καθίκια του Κοινοβουλίου

Πάνος, 06-02-2013 01:23
Πολύ δυνατά τα επιχειρήματά σου. Γιος ενός συνταξιούχου που έπαιρνε όσα άξιζε.
nIKOS, 04-02-2013 18:10
λες μεγάλες βλακείες και σίγουρα σας χρηματοδότησε ο μπαμπάς σου που ειναι ΔΕΗτζης για να κάνεις αυτή τη σελίδα.