07 Αυγούστου 2012
Ειδήσεις
To μυστικό το πήρε το ποτάμι για μία ακόμα χρονιά!
Έπεσε η αυλαία του 34ου River Party! 5η ημέρα – 5 Αυγούστου...

Το Youth Stage, όπως κάθε μέρα γέμισε από νωρίς με τις νεανικές μπάντες-Έμμονο Γκρίζο, Μόνιμος Κάτοικος και τα Χάλκινα της Καστοριάς, ενώ στο Green Stage εμφανίστηκε μετά τις 20.00 η Σοφία Κουρτίδου και στη συνέχεια ο Μιθριδάτης με τον Σέξπυρ και τον Dj Vanilla που ξεσήκωσαν το κοινό την τελευταία μέρα του River Party.

 

 

 

 

 Το Main Stage, άνοιξαν οι Gad, ένα 5μελές group που ήρθε να ταράξει τα νερά της ελληνικής μουσικής αλλά και του Αλιάκμονα με τον ηλεκτρονικό τους ήχο, τα brit rock στοιχεία και την αστείρευτη ενέργειά του στη σκηνή!

 

 

 

 

 

Η σκυτάλη δόθηκε στους Going Through, οι οποίοι παρέσυραν το κοινό σε ένα εκρηκτικό hip hop πάρτυ. Ένα live ξεσηκωτικό με ανατρεπιτκά μιξαρίσματα, λούπες και εκρηκτικούς συνδυασμούς από ρίμες αλλά και υπέροχες μελωδίες.

  


 

 

 

Αμέσως μετά, το πολυπληθές κοινό, υποδέχτηκε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Με την εξαιρετική του μπάντα έφερε στην σκηνή του River Party, τον ρυθμό των μεγάλων του επιτυχιών και τα καινούργια του τραγούδια, ξεσηκώνοντας το κοινό σε μια συναυλία που τα είχε όλα, κέφι, ενθουσιαμό, θετική ενέργεια και δυνατές επιτυχίες. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, κράτησε εκεί με τα ‘χέρια ψηλά’ τους πολυάριθμους φίλους του φεστιβάλ που τον αποθέωσαν!

 

 

 

 

 

Το κλείσιμο της 5ης μέρας ανήκε στους Vegas. Όλο το πλήθος επιφύλαξε θερμή υποδοχή και ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα για το τριμελές συγκρότημα που έκλεισε πανηγυρικά την τελευταία μέρα του φεστιβάλ με ένα live γεμάτο ενέργεια και δυναμισμό. Με τα πιο γνωστά τους τραγούδια και ελληνικές και ξένες επιτυχίες άλλων δημιουργών, hip hop, r’n’b και funk ήχους, έδωσαν τον ρυθμό ενώ το κέφι ήταν τέτοιο που κανένας δεν ήθελε να φύγει.

 

 


 

 

 

Η βραδιά έκλεισε χαρακτηριστικά με τον dj των Vegas, τον Nivo και τον Μιθριδάτη επί σκηνής, να προσφέρουν ένα μοναδικό dj set δίπλα στο ποτάμι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

 Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε για 34η χρονιά το River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς, το οποίο γνώρισε την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου και επιτυχία από κάθε άλλη χρονιά!

 

 


 

 


Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής, απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να βγάλουμε τον πιο χαρούμενο εαυτό μας και να ζήσουμε μοναδικές μουσικές και όχι μόνο στιγμές.