05 Αυγούστου 2012
Ειδήσεις
H πιο μεγάλη ημέρα του 34ου River Party!
Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Τέταρτη μέρα, 4 Αυγούστου...

 

 Το βίντεο... 

 

 

 

 

 

Κίτρινα Ποδήλατα – Ξεκίνησαν πρώτοι με ροκ διάθεση, ηλεκτρισμό και “φόρα” που μεταδόθηκε σε όλο το κοινό. Τα δύο αδέλφια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με ένα πρόγραμμα με τα γνωστά τους τραγούδια, εκρηκτική ενέργεια και δυναμική σκηνική παρουσία.
 

 

Νίκος Πορτοκάλογλου – Ο μεγάλος τραγουδοποιός ταξίδεψε μέχρι το Νεστόριο για μια επετειακή συναυλία, μια πολύχρωμη μουσική γιορτή, ένα live παρτυ που συγκέντρωσε όλες τις ηλικίες. Μαζί του μια καλοκουρδισμένη μπάντα και μία νέα ξεχωριστή τραγουδίστρια η Σοφία Σαρρή. Τραγούδησαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πολύχρονης καριέρας του και παρέσυραν μαζί τους και το μεγάλο ενθουσιώδες κοινό του River Party!
 

 

Χαρούλα Αλεξίου – Δήμητρα Γαλάνη – Δύο κυρίες της μουσικής, δύο ελληνικές φωνές ανεκτίμητες που έγιναν μία, δύο γυναίκες που παρουσίασαν στο River Party ένα πρόγραμμα με τα σπουδαία τραγούδια τους.“Ολα σε θυμίζουν”, “Ζω”, “Στερεότυπα”, “Δι'ευχών”, τραγούδια μεγάλων συνθετών και στιχουργών αλλα και τραγούδια που έγραψαν οι ίδιες. Μια συναυλία που ένωσε και το κοινό του River Party, ανθρώπους κάθε ηλικίας. Τα τραγούδια τους αντηχούσαν σε όλη την έκταση του φεστιβάλ, δεν υπήρχε κανείς που να μην τραγουδάει. Το φινάλε επιβεβαίωσε αυτό που μαζί τραγούδησαν..”κι αν μας αντέξει το σχοινί θα φανεί στο χειροκρότημα!”
 

 

Φίλιππος Πλιάτσικας – Ελεονώρα Ζουγανέλη – Το κοινό επιφύλαξε θερμή υποδοχή και ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα  για τους δύο καλλιτέχνες που έδωσαν μαζί μια συναυλία γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό. Με ένα πρόγραμμα που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, με  τραγούδια προσεκτικά διαλεγμένα, από τις μεγαλύτερες ροκ επιτυχίες της μακρόχρονης πορείας του Φίλιππου, αλλά και τις νεότερες της Ελεονώρας από την προσωπική της δισκογραφία, τα οποία έδεσαν αρμονικά με παλιά αγαπημένα τους. ''Μοναξιά μου όλα΄΄,''Τα Λέμε'', ''Ο Μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες'' και πολλά άλλα, έκλεισαν την τέταρτη μέρα του φεστιβάλ.