04 Αυγούστου 2012
Ειδήσεις
Το χθεσινό Ρίβερ, αυτό της Παρασκευής...
Ή αλλιώς "Ρε Σωκρατη, τι λες τώρα, που θα παίζεις ως τις 4 η ώρα..." Mε Νατάσα Μποφίλιου, Nouvelle Vague, Αλκίνοο Ιωαννίδη και... Σωκράταρο Μάλαμα.

 

 
Νατάσα Μποφίλιου – Ξεκίνησε πρώτη στις 8.00 ακριβώς και στη μία ώρα που διήρκεσε η εμφάνισή της πρόσφερε ένα πλούσιο πρόγραμμα με τα τραγούδια της δισκογραφίας της και παλιά αγαπημένα της, πολλά συναισθήματα και θετική ενέργεια.Μαζί της επί σκηνής μία ωραία μπάντα και ανάμεσά τους και ο Θέμης Καραμουρατίδης ο συνθέτης των τραγουδιών της και βασικός συνεργάτης της.Καταχειροκροτήθηκαν και μάγεψαν το ακροατήριο.

 

 
Nouvelle Vague – Η παριζιάνικη μπάντα που κατέκτησε τον κόσμο με τις μπόσα νόβα διασκευές κλασικών new wave και punk επιτυχιών, πρόσφερε χτες βράδυ στο Νεστόριο μια αξέχαστη performance. Οι δύο τραγουδίστριες των Vague με απίστευτο κέφι και διάθεση επικοινωνίας, παρέσυραν το κοινό μαζί τους σε χορό και τραγούδι για περισσότερο από μία ώρα.

 

 
Αλκίνοος Ιωαννίδης – Ο αγαπημένος τραγουδοποιός παρουσίασε ένα πρόγραμμα υψηλής καλλιτεχνικής στάθμης. Με σπουδαίους μουσικούς να τον πλαισιώνουν ερμήνευσε μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό του River Party τα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και επιλογές από τραγούδια άλλων δημιουργών αρκετά από τα οποία παρουσιάζει για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι.

 

 
Σωκράτης Μάλαμας – Τελευταίος ανέβηκε στην κεντρική σκηνή ο Σωκράτης Μάλαμας. Ο κόσμος κατέκλυσε κάθε ελεύθερο χώρο του φεστιβάλ και έγιναν όλοι ένα με τη φωνή του αγαπημένου καλλιτέχνη. Με ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του φεστιβάλ, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες των live εμφανίσεων αφού παρέσυρε με τον μοναδικό του τρόπο όλους τους θαμώνες σε μία διονυσιακή γιορτή, στις όχθες του Αλιάκμονα.