15 Ιουλίου 2012
Ειδήσεις
Άδειες Μέρες (Ritmo Natura Festival 2012, Πέμπτη 19 Ιουλίου)
"Με σκοπό την προώθηση της ανήσυχης μουσικής στην ανέκφραστη επαρχία..."

 

Όλα ξεκίνησαν σε ένα μπιλιαρδάδικο από μια τυχαία συνάντηση του Μιμήτου Αλέξη (μπάσο) και του Φίλιππου Μάστορα (κιθάρα) στην... μολυσμένη Κοζάνη, την άνοιξη του 2006. Θέλοντας να κάνουν ένα γκρουπ, βρέθηκαν στο δρόμο τους ο Σωτήρης Κουτσονάνος (κρουστά) και ο Αλέξης Καρανανος (φωνή) και άρχισαν τις πρόβες. Μετα την αποχώρηση του Σωτήρη, στο σχήμα προστέθηκαν ο Γιάννης Μητρούσης (κιθάρα) και ο Γιώργος Μίσιρλης (κρούστα).


 

Το πρώτο Demo ηχογραφήθηκε σε home στούντιο στην Κοζάνη, στα τέλη του 2007, με τον ομώνυμο τίτλο "Άδειες Μέρες"

 

 

Το δεύτερο άλμπουμ ηχογραφήθηκε 2011 στο στούντιο "electric eye" στη Θεσσαλονίκη με τίτλο ''Karkinopolis'' και κυκλοφορεί diy.

 

Karkinopolis 

 

 

Κυνηγός

 

 

Το 2009 πήρανε μέρος στη συλλογή "Άνευ Όρων" της Underground Tapes, και το 2011, στη συλλογή "Μοναδικές Επιτυχίες σε Περίοδο Κρίσης" απο την Underground Union.


Το παράξενο αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρον στοιχείο της μπάντας είναι το πάντρεμα διαφορετικών ακουσμάτων μουσικής. Αντικοινωνικό rock με σουρεαλ-κοινωνικοπολιτικό στίχο, στοιχειά από ψυχεδέλεια, punk, metal, Rock 'n' roll μέχρι και κλασικά αρπίσματα...


 

Συναυλιακά κινούνται σε πάρκα, πλατείες, δρόμους, στέκια και μπαράκια.


Έχουν πάρει μέρος σε πολλά φεστιβάλ (Αντιρατσιστικά, Οικονομικής ενίσχυσης φυλακισμένων και πάει λέγοντας...)

 

 

 

Επίσης, ίδρυσαν το Sourdstock Festival στην Κοζάνη το οποίο έχει γίνει θεσμός στην πόλη, σεβόμενοι πάντα το DIY (do it yourself) πνεύμα, με σκοπό την προώθηση της ανήσυχης μουσικής στην ανέκφραστη επαρχία.

 

Είδος μουσικής

Psychotic Rock

Υπεύθυνος τύπου: adeiesmeres@gmail.com